Departamentul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC)

 
 

Şedinţa Senatului, 30 august

joi, 19 septembrie 2013

Vineri, 30 august, a avut loc şedinţa Senatului Universitar, în cadrul căreia s-au trasat planurile şi obiectivele pentru noul an de studii.

În cadrul şedinţei, decanii facultăţilor au prezentat direcţiile de activitate şi obiectivele pentru anul universitar 2013-2014.

Oleg Lozan, Prorector pentru implementarea tehnologiilor informaţionale şi dezvoltare strategică, a prezentat un raport cu privire la implementarea Strategiei de informatizare pentru perioada 2012-2013. În cadrul raportului au fost menţionate mai multe realizări în domeniul informatizării universitare precum:

  • testarea cu succes a sub-modulului Admiterea în vara curentă, ce prevede aplicarea online și automatizarea completă a algoritmului de departajare a candidaților;
  • lansarea noului portal universitar – www.usmf.md ce funcționează pe principii inovatoare, unde fiecare catedră și subdiviziune dispune de structură web proprie pe care o administrează de sinestătător;
  • a fost implementat Modulul Resurse umane;
  • a fost finalizat tehnic modulul Comunicare ce include și managementul electronic al fluxurilor de lucru și documente;
  • în cel mai apropiat timp urmează a fi finalizată lucrările tehnice la Modulul Didactic, cel mai aşteptat de către studenți.

Vă propunem spre vizualizare prezentarea ce a avut loc în cadrul ședinței Senatului vizavi de aceste subiecte.